Even er tussenuit geweest…

 

…en nu toch al een paar dagen thuis. Zoals ik schreef in een reactie van Mizzd , ben ik al een paar dagen bezig met mijn oude blog te kopiëren. Ik kreeg nog eens een herinnering dat de skynetblogs opgeheven worden. Maar toen ik de eerste keer diezelfde email heb gekregen , heb ik die blijkbaar niet goed gelezen. Ik heb geen toegang tot mijn eigen oude blog en hoewel ik het nog eens geprobeerd heb lukte me het niet. Toen besefte ik plots dat ik een gewone “lezer” was en dat einde mei de blog  zal verdwenen zijn. Zij die wel nog op hun blog kunnen,  hebben tot einde juni nog de kans om die over te zetten. Gelukkig heb ik indertijd telkens skynet het voorstelde mijn blog geüpload
Nu ben ik al een paar dagen bezig om de blog vanaf 2016( toen ik buiten gesloten werd) tot en met 2012 te kopiëren. Dat gaat vlot maar het vraagt tijd en mijn hoofd staat er niet naar om na uren kopiëren met foto’s bezig te zijn en  logjes te schrijven. Nog twee jaar te gaan…Het enige positieve is dat de foto’s die gekopieerd worden groter en mooier zijn dan op de oude blog zelf!! Nog een duwtje en ik ben er en dan mag skynet gerust de stekker uittrekken!!

 

14 gedachtes over “Even er tussenuit geweest…

  • Ik vloog er twee jaar geleden al uit . Ik geraakte op een dag niet op de blog en al de raad die ik kreeg resulteerde in ” ongewenst persoon” . Dus nu kan ik bijgevolg nog altijd niet op mijn blog en kan ik niets anders doen dan kopiëren. Alleen deed ik dat zachtjes aan tot ik in de gaten kreeg dat de blog in feite al verdwijnt einde mei !

   Like

 1. Wat een werk hé Magda. Ik heb het ook ooit moeten doen, maar het was maar van mijn twee eerste blogjaren (2007-2008). Ik heb toen alles (zonder foto’s want die kon je op dat platform niet plaatsen, de reden dat ik overgestapt ben naar Blogger) in één document gekopieerd. Ik wou het ook niet allemaal kwijt.
  Bon courage nog!

  Geliked door 1 persoon

 2. Zoals ik al schreef.. ik heb van de eerste maanden van dit jaar, de maanden die met de export naar WordPress niet meekwamen, ook postjes geknipt en geplakt.. maar echt niet alles.. en het waren maar een paar maanden dus.. zoveel jáár zou ik niet kunnen opbrengen hoor!
  Succes nog!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vind het zo jammer dat alles verloren zou gaan. Maar ja ik had beter moeten lezen ,en er vroeger aan beginnen. Het gaat vlot maar je moet er je hoofd bijhouden ,want fout kopiëren of dubbel kopiëren is vlug gebeurd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.