6 gedachtes over “Moederdag

 1. Ben nog geen bloemetje wezen brengen.. ik vond de prijzen voor de Moederdagboeketten belachelijk hoog! (schoonmoeder kreeg wijn, dat vindt ze altijd een lekker kado hehe) Ik weet zeker dat mijn moeder niet gewild had dat ik er zóveel voor uit zou geven hoor.. zij was véél zuiniger nog dan ik haha! Ik ga deze week wel even langs op de begraafplaats.. dan is het ook niet zo warm meer en blijven die bloemen langer goed.
  Je kunt ook een bloemetje bij een foto van haar in huis zetten magda.. heb je er zelf ook nog plezier van! 🙂

  ps. Mailtje ontvangen? hopelijk lukt het met dat plannen! 🙂

  • Inderdaad er staat een boeket met roos-witte tulpen hier in huis en voor mijn vader heb ik donkerblauwe petunia aan de voordeur geplant. Hij vond die altijd zo goed ruiken ( en dat is inderdaad enkel bij die donkere kleur) !
   Ik heb zelfs twee mailtjes ontvangen en er ook op geantwoord. Vandaag weer op uitstap en nogal veel telefoontjes gehad. Geen tijd om te bloggen dus.
   Ik heb die planknop gevonden . Die stond niet op de gewone pagina die ik altijd gebruik maar op een nieuwere versie waar ik nog nooit op geklikt had omdat ik altijd die andere pagina gebruik.

Geef een reactie