Petanque

Het petanque seizoen is vandaag opnieuw begonnen . Een dertigtal spelers waren present. Het weer heeft ons verwend. Het was zelfs op die ingesloten veldjes op het sportstadion in Westkapelle te warm.
Tot vorige week speelden we in een zaal in het sportstadion koersbal . Nu spelen we om de veertiendagentot begin oktober buiten . Hopelijk krijgen we telkens redelijk tot goed weer en moet er niet al te veel afgezegd worden. Dat is het vorige seizoen een paar keer gebeurd omdat het regende. Zo fanatiek zijn we allemaal niet om in de regen te spelen!
De start was goed: twee van de drie spelletjes heeft ons ploegje gewonnen !

 

7 gedachtes over “Petanque

  1. Proficiat met de overwinningen!
    Leuk voor je dat het seizoen terug gestart is en dat je terug buiten kan spelen.
    Het is een leuke sport, ik doe het ook wel graag.

  2. Goed begonnen is al half gewonnen, Magda. Mijn schoonbroer is voorzitter van een petanque-club alhier en is fanatiek met deze sport bezig.

    • Ik ben geen fanatieke speler maar vind het ontzettend leuk. Er wordt beweerd dat ik goed speel , zelf weet ik dat niet zo goed. Er zijn dagen dat het niet zo goed gaat , Ik ondervind na veel jaren nog regelmatig last in mijn pols ten gevolge een ongeval. Dan moet ik een stevig polsbandje dragen.

Geef een reactie