De babyborrel

Gisteren waren familie  en vrienden uitgenodigd voor een babyborrel . De geboorte van Maxime, mijn tweede achterkleinkind, mocht niet onopgemerkt voorbijgaan !Het was barslecht weer en we konden geen gebruik maken van de mooie tuin waar we bij de geboorte van Margaux wél allemaal buiten zaten. Het was daarom niet minder gezellig in de grote binnenzaal.  Als je zelf de handen uit de mouwen wil steken is dit hier een ideale plaats. En handen uit de mouwen steken dat is geen ijdel woord bij Elsbeth en Tom en bij zoon en schoondochter.

Er werd gestart met een drankje en je kon dan zelf  een hamburger, die voor jou gebakken werd op een groot houtvuur  ” aankleden” . Uiteraard werd die buiten gebakken onder een overdekt terras. Voor de kinderen was er een groot springkasteel voorzien. Regen of niet de kinderen amuseerden zich daar  uitstekend.
Wat later kon je aanschuiven aan een uitgebreid dessert buffet . Alle taarten , donuts en ijstaarten waren gemaakt door de  ouders en oudste zoon en schoondochter. Kiezen was moeilijk !
Een superleuke dag , ook omdat je velen van de genodigden kent door vroegere gebeurtenissen en dat is dan toch altijd een blij weerzien.

24 gedachtes over “De babyborrel

  1. Dank je wel voor je verslagje en de mooie foto’s, oma!
    Dank je wel voor de felicitaties, allen.
    Het weer zat niet mee, maar we hebben er toch een mooi feest van kunnen maken.

    XxX

Geef een reactie