Lammetjes in de wei!

Vandaag heb ik voor de eerste maal dit jaar  met mijn ebike  een fietstocht gemaakt.
Op een schapenboerderij zag ik verschillende moederschapen met hun lammetjes genieten van het mooie weer.
Warm was het met 25 ° en een keertje geen ijzige wind! Ik heb er echt van genoten .
Morgen toon ik meer wat ik zag op mijn fietstocht.

22 gedachtes over “Lammetjes in de wei!

 1. De omheining lijkt me niet hoog. Ik denk als ze willen dat ze er zo over kunnen springen!? Het is wel schattig om die lammetjes te zien. 🙂
  Fijne groetjes, Heidi

  • Om te fietsen was het niet te warm, maar ik ben ik niet zo vroeg vertrokken . Ik heb mijn e-bike wel al van vorige zomer, alleen is het na al die wintermaanden weer even wennen. Het is niet van hup spring op je fiets en trappen maar. Het gaat tenslotte ook over een motortje hé!

 2. Altijd fijn als je die wattige beestjes tegenkomt.
  Ik hoop dat je veel kan genieten van uw Ebike Magda, toch beweging en zonder echt moeite te doen, zeker al er een windje ‘op kop’ zit. Succes ermee.
  Het is voor het eerst dat ikerop let dat je eigenlijk maar 3Gb ruimte krijgt op de gratis wordpress blogs, zal mijn foto’s moeten beperken in px ;-).
  Had ook al gelezen dat de skynet blogs zouden stoppen, gelukkig zijn er alternatieven, maar de duizenden foto’s gaan waarschijnlijk verloren dan, jammer.
  Groetjes beste Magda, Roy.

  • Met een e-bike moet je wel meetrappen Roy anders loopt de batterij te vlug af. Maar die krachtinspanning om met tegenwind te fietsen is er niet meer, dan zet je het motortje wat hoger . Ik kan er toch een 100km ver mee ( ze zeggen wel 140 km maar dan moet je wel geen hogere versnelling kiezen. En met de zeewind die er hier toch meestal is moet je soms toch een tandje bij steken) )
   Ik heb een betalende WordPress en dat is toch meer dan 3gb opslag ,maar ik zorg toch altijd dat ik mijn foto’s wat verklein zonder dat de kwaliteit er echt onder lijdt.
   Ik kan niet meer op skynet want een paar jaar terug ben ik daar buitengesloten. Gelukkig had ik regelmatig de blog opgeslagen. Nu ben ik bezig om de laatste twee jaar te kopiëren en sla ik het op als word document . Dat lukt goed. Hoewel ik toch nog eens gevraagd heb om me toe te laten zodat ik de blog kan overbrengen naar wordpress.. Ik denk niet dat ik antwoord zal krijgen. Ik zie van verschillende blogs dat ze ook de foto’s hebben meegekregen.. Er is momenteel een samenwerking van Skynet met WordPress.
   All the best Roy !

Geef een reactie