Vriendinnendag

Ik kan deze keer niet zeggen dat het de laatste donderdag van de maand was en dat we weer onze maandelijkse reünie hadden. Wegens ziekte van een vriendin werd het een week verschoven. Omdat het zo koud was stelde ik voor om tot bij mij te komen . Na mijn korte wandeling op het strand gisteren, weet ik wel dat je maar beter binnen kunt blijven met dit gure weer. Ik heb een uur nodig gehad gewikkeld in een deken om te bekomen. Gelukkig niets aan overgehouden. Ook de buitenpoes, Flappie , is geleerd. Ze wilde gisterenavond niet binnenkomen maar deze morgen zat ze al aan de achterdeur te wachten. De hele dag bleef ze binnen en ook deze avond maakt ze geen aanstalten om naar buiten te gaan. Haar lekkere bedje naast de chauffage in de keuken bevalt haar best!

Dus was de reünie bij mij thuis . Ik heb pannenkoeken gebakken en een dozijn cupcakes . Na de koffie en  de gebruikelijke  babbels  speelden  we  spelletjes . Worden we weer kind ?  🙂 . Ach het is zo ontspannend en dat konden we alle drie goed gebruiken.

14 gedachtes over “Vriendinnendag

  1. gezellig
    zelf ben ik een paar keer deze week in de bittere kou gaan wandelen
    maar goed ingeduffeld had ik totaal geen kou, k heb dan ook een goede speklaag extra hé 🙂

  2. Die wandeling op het strand met die gure wind leek me al geen goed plan.. ben al blij dat je er weer niks van overhield! Fijn dat je nu een betere huisarts hebt.. ik heb zelf ruzie gehad met m’n huisarts en ga nu zoveel mogelijk bij haar compagnon (ze doen die praktijk met z’n tweeën).. die heeft tenminste mensenkennis en snapt dat ik zenuwachtig ben als ik lach.. die andere dacht dat ik de boel niet serieus nam..!
    Middagjes met goeie vriendinnen.. het maakt vaak niet uit wáár die plaatsvinden.. het gaat om het bijpraten en dat kan overál hè! 🙂
    Groetjesss!

    • Het was niet verstandig van me, dat besefte ik al toen ik aan het strand kwam. Maar ik wilde per sé een paar foto’s vanop het strand. Op FB is er een pagina voor en door Knokkenaars. Daar wordt nogal gestoefd over héérlijke wandelingen op het strand en bijbehorende foto’s van wilde zee en stuifzand. Ik wilde nu zelf eens vaststellen of dat klopte. Ik kan alleen maar neerschrijven dat het een stel idioten zijn die dat beweren met die ijzige wind op het strand.. Ik kon me bijna niet rechthouden. Ik heb er gelukkig niets aan overgehouden want ik was ook extra ingeduffeld. Zoveel was ik nog niet buiten geweest de laatste twee maanden.

      Gezien ik het huis voor mij alleen heb en zij nog hun echtgenoten en ik het graag doe, is het maar logisch dat de vriendinnen tot bij mij komen. We storen niemand met ons getater. 🙂

  3. Ik denk dat ik eerlang een geslachtsoperatie zal ondergaan en vrouw worden, waarna ik zal proberen vriendschapsbanden met jou aan te knopen, zodat ik op je feestjes uitgenodigd word en naar hartenlust pannenkoeken en gebakjes kan verorberen.

    • zeg dat wel. Het was hier vandaag echt niet te doen. De wind blies bloembakken omver, Lege flessen aan de achterdeur rolden de tuin in. De luiken klapperden bij momenten zo erg dat ik vreesde dat ze zouden breken. Dan was het wel veel gezelliger met ons drietjes binnenshuis. Ze weten dat ik zelfs graag heb dat ze naar hier komen. En ik bak dan graag iets voor bij de koffie. Toch leuker dan in een tearoom te zitten en daar kan je toch ook geen uren blijven zitten.

Geef een reactie