winterse wandeling

Ik kan niet zeggen dat ik er helemaal bovenop ben , maar de moeheid en  het zich niet goed voelen lijken te verminderen. Ik heb ondertussen een andere huisarts opgezocht bij wie ik me een heel stuk beter begrepen voel en die helpt zoeken naar oplossingen voor bepaalde problemen ten gevolge van die zware verkoudheid(oa. blaasontstekingen) en het telkens hervallen( ik heb géén griep gehad hé ).
De vorige huisarts (die ik nog niet lang had en die ik genomen had nadat mijn huisarts zijn praktijk stopte) heeft nooit willen aanvaarden dat ik op bepaalde medicatie zodanig reageer  dat ik niet genees maar er zieker van wordt. Een vorige  keer heeft hij zelfs gezegd dat ik dan maar naar de kliniek moest gaan als ik zijn voorgeschreven medicijn niet verdroeg. Voor die verkoudheid gaf hij me medicijn met codeïne in en daar kan ik echt niet tegen en had het hem ook gezegd ! Ik word daar zo misselijk van!

Genoeg over ziektes en doktoren!

Ik ben vandaag gaan bowlen met de senioren in Blankenberge. Achteraf was ik doodmoe maar bij het terugkeren heb ik in Zeebrugge toch even halt gehouden en ben naar het strand gegaan. Hemeltje lief, het was ijskoud aan zee, de wind was ijzig en het zand striemde in je gezicht. Ik ben nu misschien wel kouwelijker door dat lange binnen zitten maar het is echt geen weer om te wandelen op het strand. De wind snijd je in het gezicht en doet je naar adem happen! Gelukkig was ik van kop tot teen goed “ingepakt”  , alleen mijn vingers ( ik had vingerloze handschoenen aan om foto’s te kunnen maken) sloegen blauw uit van de kou. Geen andere idioot was op het strand te bespeuren van Zeebrugge tot Blankenberge!

10 gedachtes over “winterse wandeling

  1. Ik wandelde langs het kanaal en langs beemden en ook geen mens gezien en met de wind volop in mijn gezicht siberish koud maar was zo blij dat ik weer wandelen kon.

    • In feite is het niet verstandig om met zo’n ijzige wind te gaan wandelen, maar net zoals bij jou was ik eigenlijk blij om even buiten te gaan. Ik zag in geen maanden de zee omdat ik zo lang ziek ben geweest.

    • Ik ben niet echt een koukleum ,maar dit weer is zeker niet normaal. Ik heb het nu ondervonden en al die mensen die op FB zeggen dat het zo héérlijk wandelen is op het strand in dit weer, verklaar ik voor gek of leugenaar.

  2. Er was ook weinig volk op het strand zo te zien hé Magda … da’s niet voor niks! Echt geen weer om buiten te komen, ook bij ons niet. We hebben het geprobeerd woensdag namiddag maar de snijdende wind maakte dat we na 300 meter al ergens aan de koffie zaten. Zelfs mijn super sportieve man zag het niet zitten om nog verder te gaan. En dat wil wat zeggen!

Geef een reactie