Site pictogram

vergaloppeerd…

Ja ik heb me even vergaloppeerd . Te vlug gedacht dat ik weer helemaal oké was en ben er dan ook maar weer ingevlogen . Gevolg  veel te vlug moe en zich niet lekker voelen, met veel te hoge bloeddruk en een hartslag die veel te laag ligt. Ik ben vandaag naar de dokter gegaan. Niets om me zorgen over te maken , maar wel terug opbouwen en wat rustig aan doen zoals er al verschillende lezers opperden “Je bent vergeten dat je lange tijd ziek bent geweest” zei de dokter. Tja …

Wat ik gedaan heb vind ik niet zo uitzonderlijk maar blijkbaar was het toch teveel en elke avond was ik zo moe dat ik er bijwijlen misselijk van was.
Ik schreef het al dat ik na de wandeling met Sébastien woensdag pompaf was  van een korte wandeling van 4 km !
De andere dag kwam de poetshulp niet omdat ze een ongelukje heeft gehad . Dan maar zelf gepoetst en meer gedaan dan ik aankon wellicht. Zo lang je bezig bent merk je dat niet.
De vrijdag was er de oliebollen namiddag met de senioren. Het was er nogal druk en ik was de fotograaf . Dat fotograferen is niets maar achteraf alles nazien en doorzenden komt er ook nog bij.
Ook ongerust over mijn schoonzus die geopereerd werd die dag , nog vlug eens naar het ziekenhuis om haar te bezoeken.
De zaterdag naar een vriendin die jarig was( mijn slaapmaatje  als we met zijn zessen op reis gaan). De zondag was er een quiznamiddag met de senioren. Héél leuk en ik zat aan de tafel van de winnaars( elke tafel telde drie personen). Opnieuw ook fotograaf.
Maandag namiddag koersbal en nog even naar het ziekenhuis . Schoonzus was al een ietsje beter.

Zou dat teveel zijn geweest?  De bloeddruk piekte en  de hartslag was uiterst laag…Ik heb me  dan  tot deze avond héél rustig gehouden…  maar toch even de dokter opgezocht met een lijstje van de opnames van mijn bloeddruk en hartslag ( heb dat al meer moeten doen omdat ik zo’n wisselende bloeddruk heb) van de laatste dagen. Hij heeft me gezegd dat ik een emotionele bloeddruk heb!!! Ik reageer op het minste , maar op zich is dat niet zo erg omdat je telkens naar je normale toestand terugkeert. Alleen moet ik nu eerst aan de “wederopbouw ” werken. Ik ga daarom maar vroeg naar bed!

 

Mobiele versie afsluiten