Een Belgische Florist in Cordoba

Toen we ‘s morgens door Cordoba wandelden hielden we na een tijdje halt om iets te drinken ( je weet wel het was warm hé maar om eerlijk te zijn ik moest ook hoognodig naar het toilet).Op een pleintje in de schaduw was een terrasje  en daar hielden we even halt.

In de stad was het overal erg kalm en waren veel winkels en bars en cafés en restaurants nog gesloten. We dachten dat dit normaal was in een zuiderse stad.  Maar de uitbater van het terrasje waar we plaatsnamen maakte ons duidelijk dat het een feestdag was en dat de winkels en andere zaken wellicht laat in de namiddag zouden opengaan of misschien helemaal niet!

We zagen  mensen af en aan komen wandelen en binnengaan in een kleine voortuin vlakbij het terras waar wij zaten. Er was daar blijkbaar iets te zien. Achteraf vernamen we dat er een wandelroute was door de  smalle straatjes voor een bloemententoonstelling  die te bewonderen was op verschillende pleintjes.

Dat zagen we :

Terwijl we op het terrasje zaten kwam er plots een stroom mensen aangewandeld die aanschoven om een kijkje te nemen naar een paar mooie bloemencomposities van een landgenoot die woonachtig is in Oostkamp. Kijk op internet eens naar de talloze composities die de man reeds gemaakt heeft.

 

7 gedachtes over “Een Belgische Florist in Cordoba

 1. Ꮋello there! This article could not Ƅe written any
  better! Reading throսgh this post reminds me of mү рreᴠious roommate!
  He continuaⅼly kept preacһing about this. I am going to forward this post to him.
  Pretty sure hе will have a very good read. Thanks for sharing!

 2. Het is een ware kunstenaar met bloemen, Magda! En bloemen fleuren mensen op, dus altijd te moeite om zoiets te bezoeken/ bezichtigen! 🙂
  Fleurige groetjes, Heidi

 3. I think this iѕ among the moѕt important info f᧐r me.

  And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, Tһe site style is wonderful, the articles is
  really excellent : D. Good job, cheers

Reacties zijn gesloten.