wandelen in sevilla

Het enige wat we niet gedaan hebben in Sevilla is naar een voorstelling gaan kijken waar flamenco werd gedanst. Niet ver van ons hotel was er een restaurant waar er voorstellingen waren tijdens het diner. Maar we waren ‘s avonds zo moe dat niemand nog fut had om daar heen te gaan. Ik heb dan maar (met toestemming van de mama ) een minidanseresje gefotografeerd.
In de smalle straatjes was het leuk wandelen  en kon je binnen gluren in mini caféetjes. Terrasjes waren er overal. Zodra er een beetje plaats was om een tafel en een stoel te zetten was er een terras! Meestal stonden die in de drukkere straten gewoon onder de appelsienbomen. Onder zo’n boom hebben we op een avond eens japans gegeten. De appelsienen waren nog groen ,maar het wordt ten zeerste afgeraden om er van te eten als ze rijp zijn. Zoals in alle steden zijn er ook souvenirwinkeltjes !

Denken jullie dat  het reisverhaal ten einde is? Dan kennen jullie die zes dametjes niet goed!!
Op de derde dag dat we in Sevilla waren hebben we de trein genomen en zijn we naar …Cordoba gereden. Maar ik laat jullie nu even met rust  met mijn reisverhalen. Het komt er nog wel aan.

26 gedachtes over “wandelen in sevilla

 1. Dit is nu net wat ik zo aantrekkelijk vind, de gezellige smalle steegjes met hun terrasjes waar je heerlijk kan vertoeven en onder de Spaanse zon/hemel moet dat nog heerlijker zijn 🙂 Spanjaarden zijn ook levensgenieters, net zoals de Belgen maar doen het nog iets rustiger aan.
  Fijne avondgroetjes, Heidi

 2. wat een sfeer gaat er van deze foto uit.
  Je fotografeerde een knappe man, groot gelijk.
  Het meisje in het kleedje: zalig, mooi kind, lekker kleedje.

 3. toen ik indertijd een rondreis in Andalusië maakte, heb ik de stad Cordoba ook bezocht..

  een welbepaald bouwwerk is me altijd bijgebleven en dat krijgen we hier ongetwijfeld nog te zien

  fijne avond Magda

 4. Had al wel verhalen over Sevilla gehoord (vriendin Lena gaat daar ook graag naartoe op vakantie), maar nu ik jouw mooie foto’s allemaal gezien heb, snap ik pas echt goed wat de mensen erheen trekt.. wat een schitterende stad! Graag meegekeken!
  Groetjesss!

 5. Oh Córdoba! Ik kan niet wachten op de volgende aflevering van je reisverslag. In Córdoba hebben wij een flamencovoorstelling gezien, in een heel kleine tablao in de Calle de las Flores. Echt een super belevenis!

Geef een reactie