10 gedachtes over “Allerheiligen-Allerzielen

  1. Ik loop er gedurende het jaar enkele keren langs want hoelang het verlies ook al geleden is,af en toe moet ik er langs gaan.Ik ga de dag voor 1 november want hou niet van die massa mensen op het kerkhof.

    Like

    • Ik ben er ook de dag voor 1 november geweest. Het was mooi weer en ik ben er te voet naar toe gewandeld. De parkbegraafplaats is niet zo ver van mijn woning. Tijdens het jaar wandel ik er ook af en toe eens rond , vooral als ik rust en stilte rond me wil. Iedere keer stel ik vast dat er al zoveel mensen liggen die ik gekend heb in mijn leven van zien of van naam. Tja ooit eindigen we daar ook ….

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.