Hoe je foute foto’s kunt maken!

Ik had gisteren voor mezelf het voornemen gemaakt om niet de deur uit te gaan om alles eens op orde te krijgen . Ik had nog een was te strijken. Ik moest nog het sap van de druiven steriliseren want ik had geen plaats om twee liter sap in de diepvries te stoppen en om daar nu nog allemaal gelei van te maken vond ik toch teveel. Ik had al pure druivengelei gemaakt en dan nog een zestal potten confituur van druivensap en rabarber( wat héél goed meeviel). Ik wilde ook het verstelwerk af krijgen en omdat het mooi weer was had ik overdag een wasmachine gevuld zodat die op de waslijn kon drogen. Ik heb dag -en nachttarief voor de elektriciteit en probeer dan ook zoveel mogelijk daar gebruik van te maken ( zowel de vaatwasser als de wasmachine laat ik zoveel als mogelijk ’s avonds draaien). Bij de afrekening merk ik dan of ik het afgelopen jaar mijn “best” heb gedaan door het nachttarief te gebruiken 🙂

Maar tegen de middag vloog de achterdeur open en stond dochterlief daar. Of ik niet meeging op boodschappen in Sluis. Samen op stap met de dochter dat laat je toch niet aan je voorbij gaan. Ze dacht haar broer nog te zien maar zoonlief had een snipperdag genomen . We hebben eerst samen gegeten. Ik had eten voor twee dagen klaargemaakt ( en dat was dus in één maaltijd op ,hahaha). We reden elk met eigen auto naar Sluis, gek van ons? Welnee nadien moest ze anders terugkeren met mij naar Knokke en ze woont nu amper op een vijftal km van Sluis  nl Middelbug(B).

Dus mijn voornemens liet ik maar varen en samen gingen we boodschappen doen en terwijl ik een ogenblik buiten wachtte met de tassen vol boodschappen terwijl dochterlief nog binnenging in een drogisterij( ik heb een hekel aan die winkel omdat de doorgangen zo smal zijn en je daar niet gemakkelijk kunt rondlopen met boodschappentassen ) bleef ik buiten staan. Ik stond naast een man die zichtbaar ook op wacht stond terwijl zijn vrouw in diezelfde drogisterij was. Plots zei die tegen mij ” O kijk eens daar komen oldtimers”
Dat moet je juist tegen mij zeggen. Ik  grabbelde vlug in mijn handtas om met mijn gsm wat foto’s te maken. Pech driedubbele pech , het was het staartje van een kolonne oldtimers en dan liepen er af en toe ook wandelaars voor de camera zodat het me niet goed lukte om foto’s te maken.

ps. gisteren was het de hele namiddag mooi weer! Vandaag is het de hele dag al aan het regenen. Dus was het nog niet zo mis om op stap te gaan. Vandaag geen weer  om buiten te lopen en dus  ga ik met plezier vandaag de strijk doen en wat opruimen 😉


En dit was de laatste oldtimer  in het korte rijtje die  ik nog gezien heb!
Op internet vond ik dit:

Oldtimers (van voor 1965) verzamelen zich rond 9.30 uur op de Groote Markt .

Om ongeveer 16.00 uur arriveren de ‘oudjes’ terug in Sluis
en rijden ze nog een rondje door het centrum.

 

 

20 gedachtes over “Hoe je foute foto’s kunt maken!

    • Maar Benjamin de meeste auto’s heb ik niet gezien en deze die ik zag staan er dan nog maar half op de foto. Dat zijn voor mij foto’s die ik beter niet zou gepost hebben! Maar ik zie die oldtimers toch zo graag dat ik het niet kon laten 😉

  1. Kan zien dat je heeft genoten. Mooie foto van oude oldtimers. Ik vind gaaf deze auto. Gelukkig had je toch goed weer. Gezellig winkel straatje. Leuke serie foto’s. Fijne zondag.

    • Ja ik heb er van genoten ,dat weet je ondertussen hé. Ik heb er meer gezien dan ik op de foto kon krijgen en bepaald traag reden ze inderdaad niet. Ze hadden al een flinke toer achter de rug en dat ritje door de twee straten van Sluis vonden ze wellicht niet denderend want het was niet bepaald druk die vrijdagnamiddag.

Geef een reactie