10 gedachtes over “Praalstoet van de Gouden Boom

 1. een prachtig reeks Magda..

  ik stond wat verderop in de straat achter een nadarafsluiting en had nogal wat last van tegenlicht..

  waarschijnlijk had je een stoel, want mijn foto’s zijn enigszins uit een andere hoek genomen

  prettige dag gewenst

  • Willy ,ik lees dat je last had van het tegenlicht. Ik zat inderdaad op een stoel bij het begin van de Noordzandstraat. Er was zo’n lichtinval van t Zand en de bomen die er staan die storend overkwam op de foto’s. Vooral in het begin van de stoet, later draaide de zon wat en ging het beter. Ik dacht aanvankelijk dat er iets mis was met mijn lens. Daar was de weg ook iets smaller en ik had telkens de begeleider van de groep( elke groep had een begeleider) in beeld of die verstoorde het geheel van de groep.Bij veel foto’s heb ik die gewoonweg weggeknipt.

 2. amai, wat super! en er deed zelfs een Flatcoated Retriever mee. Je had een super plekje ook om foto’s te maken. Misschien een beetje dicht, maar bon, snap wel dat je weinig te kiezen had.

  • Inderdaad zat ik te dicht bij en was het niet altijd evident om een “deftige” foto te nemen. Begin van de Noordzandstraat is smaller dan de rest van de straat. De paarden waren nogal nerveus en die liepen snuivend rakelings langs je. Niet zo geruststellend! De prachtige boerenpaarden waren veel rustiger.

Geef een reactie