Wat een weer!

 

Om deze regenachtige 15 augustus wat op te vrolijken
een zonnige foto  van bloemen in mijn tuin
(genomen op een zonnige dag vorige week)

 

Update:

De regen is vandaag met bakken uit de hemel gevallen. Het liep onder de voordeur naar binnen ( niettegenstaande een soort regenbeveiliging onderaan de deur). Donder en bliksem als toemaatje. Pas rond 16 uur hield het op en brak de zon door ! Bij mij geen schade maar in Westkapelle zelf is de bliksem op een elektriciteitskabine gevallen waardoor het halve dorp zonder elektriciteit zat.

 Bij de laatste foto heb ik vlug de achterdeur dichtgedaan want het regende zo hard dat je het huis van de achterburen niet meer zag. Daarenboven begon het ook hevig te donderen en bliksemen en na vroegere ervaringen met onweer krijg ik het dan  benauwd.

 

11 gedachtes over “Wat een weer!

 1. Waw ! Wat een prachtige bloementuin heb jij Magda !
  Hier zijn wij van de ergste onweders gespaard gebleven. Maar ik hoorde dat het in West-Vlaanderen heel wat erger is geweest.

 2. Wat heb je mooi bloemencollage gedaan., Zo dat is best behoorlijk rot weer geweest bij jullie.Zoveel regen hebben gelukkig niet gehad. Wel regen. Jou tuin is helemaal blank geworden.

 3. Wat een dagje hé.
  Ik stond vroeg op. Wou met Vinyl nog naar ‘t strand gaan vooraleer wij naar Gerda en Guido vertrokken.
  Maar terwijl ik hier zat te ontbijten kort na 7u begon het hier te gieten. Ik geraakte dus niet naar het strand, het werd een kort toertje hier in de buurt zodat hij zijn grote behoefte kon doen. In onze tuin doet hij dat niet, hij wacht flink op de wandeling 🙂
  Hij was dus redelijk uitgelaten toen wij bij Gerda en Guido arriveerden, had zijn beweging niet gehad. Gelukkig klaarde het naar de middag wat op en kon hij wat rondkoersen in de grote tuin van Gerda en Guido. Zo geraakte hij zijn overtollige energie toch nog kwijt.

  Goed idee van je om bloemen te posten!

 4. Was het op jullie Nationale Feestdag eens géén Nationale Drasj, valt het met bakken naar beneden op Maria Hemelvaart..! Maar de bloemen in je tuin staan er zo te zien schitterend bij! (en die zullen wel wat water kunnen waarderen zeker?)
  Groetjesss!

Geef een reactie