koekoek

Er wordt verteld wanneer je voor de eerste keer in het voorjaar een koekoek hoort je een wens mag doen!
Nu hoor ik al veertiendagen elke dag een koekoek koekoeken! Ik heb al zoveel wensen gedaan en ben nu begonnen om iedereen die ik van dicht en ver ken ook een  wens toe te sturen!!
De koekoek moet hier redelijk dicht in de omgeving zitten want het geluid komt van dichtbij. Alleen krijg ik de vogel niet te zien.  Ik heb voor ieder van jullie het beste gewenst : een goede gezondheid, geluk in de liefde, veel werkplezier , een job als je er nog geen hebt, opslag van loon ,  hoger pensioen , en misschien het grote lot in de loterij dan kan je alles kopen wat je graag hebt!

 

12 gedachtes over “koekoek

 1. Dat is van mij heel lang geleden dat ik nog een koekoek hoorde.
  Dus wensen doe ik niet, wat jammer is.
  Eigenlijk moet ik een trigger zoeken om te kunnen wensen, zodat ik anderen het allerbeste kan wensen, geluk, liefde…
  Ikzelf heb niets tekort, het zou een zonde zijn om meer en beter te wensen wanneer er mensen zijn die het met veel minder moeten doen.
  Schoon hé 🙂

 2. Ik ken die uitdrukking helemaal niet.. anders had ik met Pasen in Noord-Frankrijk ook al een wens kunnen doen. Daar vaak een koekoek gehoord. Maar ik ben zo tevreden dat ik eigenlijk niks te wensen héb! 🙂
  Groetjesss!

 3. dat van die loterij zal niet lukken, ik speel namelijk nooit mee Magda..

  maar voor een goede gezondheid zou ik willen tekenen

  in elk geval ten zeerste bedankt

 4. Het is duidelijk een goed koekoeksjaar. Ik heb er vanmorgen tijdens een fietstocht van 40 km toch zeker een tiental gehoord. Ik heb er zelfs eentje gezien, want ik zeul altijd een verrekijker met me mee om spion te spelen. Nu ja, zo’n koekoek levert niet echt spectaculaire beelden op. Je mist er dus niks aan.

Geef een reactie