Wat heb ik gedaan vandaag.

Ik heb vandaag buiten gewoond. Ontbijt , middagmaal samen met de zoon, en avondmaal op het terras achter in de tuin. Is dat lang geleden. Ik heb zelfs een middagdutje gedaan in een ligzetel. Altijd in de schaduw  of onder de parasol  en met het lichte briesje was het best doen. De thermometer aan de achterdeur klom tegen de middag tot 30° , wel in de volle zon.
Vroeg in de voormiddag kon je me in de tuin vooraan vinden. In de late namiddag heb ik dan deze bergjes gemaakt. Kan je raden wat ik gedaan heb?

 

12 gedachtes over “Wat heb ik gedaan vandaag.

 1. Lieve bloggers, misschien denken jullie dat het hiervoor al wat laat was ,maar ik heb het vorige jaren nog gedaan in de maand mei : verticuteren.
  Omdat er lange tijd een erg koude wind was en ik problemen had met mijn sinussen, begon ik er niet aan. Maar nu de koude wind is afgenomen( en zeker gisteren met een tropische temperatuur) ben ik eraan begonnen. Niet te geloven hoeveel mos er weer tussen zat en dan heb ik verleden jaar in het voorjaar en in het najaar geverticuteerd!
  Toen de buren nog konijnen hadden gebruikten ze het gedroogde verticuteersel. De konijnen hadden dit graag in hun hok, ze wentelden zich erin. Nu heb ik het in zakken gedaan om naar het recyclagepark te voeren.

 2. Mijn eerste gedacht waren molshopen maar die maak je natuurlijk niet zelf
  Fijn zo een dag buiten leven
  Hier gisteren ook zo warm ben toch gaan joggen

 3. Gisteren heb ik ook wat in de tuin bezig geweest. Onder andere het gras diende dringend een beurt
  Geen idee wat die hopen te betekenen hebben. Ik ben benieuwd.

 4. geverticuteerd ….dacht ik even

  maar daarvoor is het wel wat laat

  misschien ben je wel “de mol” uit dat tv-programma

  Joost mag het weten Magda

 5. Het lijkt op de bergjes op ons gazon als mijn man het gazon geverticuteerd heeft. Maar die doet dat vroeger op het seizoen, dus ik ben benieuwd wat jouw bergjes zijn.

 6. Geen flauw idee! Gisteren was inderdaad een heerlijke dag! Na wat in de tuin gewerkt te hebben, mag je er zeker van genieten (heb ik ook gedaan trouwens 🙂 )

 7. Het was gisteren warm geweest. Zo je zoon was weer druk bezig geweest met warme weer. Jij lag heerlijk te slapen in ligzetel. Met de warmer weer val je in slaap. Zo je tuin is al gebeurd. Dan heb je vast gehad. Bergjes weg gebracht? Is dat?

Geef een reactie