Even stilstaan…

Eén jaar geleden, op 22 maart 2016, viel  door  terreurdaden het dagelijks leven even stil . Vandaag herdenken we deze dag  en zijn in gedachten bij hen die op deze dag hun leven lieten en bij het onnoemelijk verdriet van de getroffen families.
Graag zou ik deze speciale tulpen die ik gisteren kreeg voor de eerste dag van de lente aan hen willen geven. Ook aan hen die op gevaar voor hun eigen leven hun medemensen hielpen.

Laat ons hopen dat dit nooit meer gebeurt

11 gedachtes over “Even stilstaan…

  1. Mijn buurvrouw (geen normale) werd lastig gevallen op het stationsplein hier in Oostende. Haar publieke reactie: “Ik haat die man niet, wij moeten verdraagzaam zijn”.
    Ik haat ook niemand, maar wanneer mensen pijn gedaan worden mogen ze voor mijn part het kleur hebben dat ze willen. Ik ben niet zo verdraagzaam. Ik hoop dat ik nooit getuige ben van dergelijke geweldplegingen, ik riskeer domme dingen te gaan doen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Een geluk dat we nog van zulk moois mogen genieten, echt schitterende tulpen heb je daar, want hoe het met de wereld verder gaat.. ik heb er een zwaar hoofd in! Ik slaap er in ieder geval al tijden weer niet meer van.. een gek in het westen, een gek in het oosten en een nog grotere gek in het zuiden (Turkije).. en die hebben dan nog niet eens iets met IS te maken.. we zitten er midden tussen, geen ver-van-m’n-bed-show meer.. maar dat werd dus vorig jaar al duidelijk.. helaas. En het was het laatste nog niet.. da’s ook duidelijk.
    Groetjes.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.