18 gedachtes over “Besparen?

 1. Wat mensen toch allemaal verzinnen om op te vallen. Ik hoop dat het een rubberen sleutel is, want anders loopt de eigenaar nog het risico om een prent (pv) te krijgen wegens gevaarlijke uitsteeksels.

 2. Superleuk idee, ik wil ook zo’n auto.

  OT: als ik geld en plaats te veel zou hebben en gitaar zou kunnen spelen koop ik direct een Fender, of misschien zelfs 2, een Gibson Les Paul en een Gretsch White Falcon.
  Stuk voor stuk keigoeie klassieke muziekmachines.
  Wereldberoemde gitarist John Frusciante heeft pas een indrukwekkende collectie gitaren die hij bespeeld heeft. Toen hij bij de Red Hot Chilli Peppers speelde wat een traditionele Fender Stratocaster de machine die hij het meest bespeeld, alhoewel hij voor de wereldhit Californication graag naar zijn Gretsch White Falcon greep, die hij van de zanger kado kreeg toen hij na een pauze bij de groep terugkeerde. Zijn langst gebruikte gitaar blijkt een Fender Jaguar uit 1962 te zijn. My God, ik zou ook gitaar willen leren spelen.

 3. Hahaha hij is wel grappig! Ik zag vabn de week een autootje met wimpers om de koplampen.. ook grappig.. je moet er alleen niet door aangereden worden denk ik.. want dan heb je nog meer verwondingen dan je al zou hebben. Bij déze moet je niet per ongeluk achterop rijden.. da’s extra schade!
  Groetjesss!

  • De bestuurster kwam vlak na het nemen van deze foto’s met haar boodschappen aan de auto. Een vinnig dametje te zien hoe ze haar boodschappen in de koffer kieperde. Ze zal wellicht eens af en toe aan het veertje draaien om zich af te reageren 🙂

 4. Dat vraag ik me ook af. Maar toen ik die auto zag staan op de parking moest ik denken aan de autootjes die mijn kinderen kregen en waarbij ze met zo’n sleuteltje moesten de veer opspannen en vroem weg was het autootje. Grappig om dit nu eens in het “groot” te zien.

Geef een reactie