17 gedachtes over “op grote voet !

 1. Goede schoenwinkels zorgen er wel voor dat ze ook in grote maten en zelfs in héél kleine maten (vooral voor vrouwen die in feite een kindermaat hebben) een keuze van schoenen hebben. Maar als ik die bowlingschoen zag staan,ppppfff! Niet echt een elegante schoen hoor!
  Wat je daar als weetje schrijft is inderdaad juist. Beter een ietsie te groot om de dag te beginnen , om dan op het einde van de dag toch nog gemakkelijk in je schoenen te staan 🙂

 2. Bij schoenen Torfs, jaja is reklame, maar kom kan je zowel voor heren alle schoenen krijgen tot maat 50. Voor dames tot 45 of 46, Verdorie Magda eigenlijk zou ik dat niet kunnen aandoen, die bowlingschoenen wie weet welke voeten dat hebben gedragen.
  Magda ik ging altijd vroeger in Kortrijk schoenen kopen bij Schoenen Verduyn , en die verkoopster zegde, koop schoenen altijd aan het eind van de middag, als je voeten op hun grootst zijn, zeker al je een hele dag veel moet rondlopen tijdens de dag, en ik moet zeggen dat ze gelijk had, want dan moest ik gewoonlijk een maat tot anderhalve meer nemen. Kleine weetjes die je een paar ferm pijnlijke voeten kunnen besparen.
  groetjessssss

 3. Maat 5o wist ik wel om te krijgen. Het is zeker grote maten van deze schoenen. Ferry heeft maat 47. Best wel groot. Ik heb maat 39 of 40. Het is verschil in. Leuke foto van deze bowling schoenen.

  • Tegenwoordig hoor je meer en meer van mensen met grote schoenmaten. Eén van de kleindochters heeft maat 42 en een kleinzoon heeft 45 !! Ik vond als kind dat ik al een grote schoenmaat had want meestal hadden de meisjes van mijn leeftijd 37 of 38!!

 4. Het zijn sowieso mooie bowlingschoenen.. ik zag er hier nooit van zulke.. maar ik bowl ook niet zóveel hehe.
  Vriendlief heeft maat 47.. dat scheelt niet zoveel. Ik zeg weleens, als ie z;n schoenen eens in de kamer uitgetrokken heeft, dat ie z’n kano’s wel in de gang mag gaan afmeren hahahaha!
  Groetjesss!

  • oei kanovoeten ,hahahaha! In de bowling waar wij elke maand naar toe gaan staan er wel 100 paar schoenen klaar. Bij voorkeur aantrekken met je eigen sokken hé!! Niet de lengte van die schoenen valt op maar de omvang ervan!!

   • Je ziet wél dat die 39 veel vaker gedragen zijn.. die 50 volgens mij nog nooit! Hier was het bij de bowlingzaken allemaal van die veterschoenen die voor de helft rood zijn en voor de helft blauw.. of wit en blauw.. of wit en rood.. maar zoals gezegd: al lang geleden dat ik nog eens in zo’n zaal was.

Geef een reactie