Site pictogram

Solden!

solden%25-shutterstock-531213562_0

Ik heb het niet kunnen weerstaan en ben op de voorlaatste en laatste dag van de solden toch eens gaan snuisteren of er nog iets interessants te vinden was. Natuurlijk is er altijd wel iets dat je graag ziet en als je dan geluk hebt dat het er nog in jou maat is, dan kun je dat toch niet laten liggen. Met verlies verkopen mag niet  maar ik denk dat er toch niet veel meer winst zal op zitten op artikels die zelfs tot -70% afgeprijsd zijn.

Ik ontving op de dag dat ik  op soldenjacht ging nog een bon van 10 euro van een winkel in Sluis( waar ik wel eens iets ga kopen). Dus daar eens gaan kijken of ik werkelijk 10 euro bovenop de soldenprijs ging krijgen. Ik vond een paar bloesjes en een paar Tshirts aan de helft van de prijs , ook  een cardigan en een donkerblauw doorgestikt jasje, ideaal voor het komende voorjaar . Daarbovenop kreeg ik inderdaad 10 euro vermindering bij afgifte van die waardebon. Winterkoopjes noemen ze dit , maar de meeste kledingstukken die ik kocht zijn meer bedoeld voor het voorjaar.
Ik vertelde dit aan een vriendin (met wie ik elke maand een namiddag op stap ga) en zij had ook die 10 euro waardebon ontvangen. Dus een goede reden om vandaag nog eens naar Sluis te rijden. Het regende de hele namiddag en het was niet leuk om door het stadje te lopen. Het was er ook erg verlaten. Maar ons doel was shoppen in die bepaalde winkel en daar regende het niet. Ook zij vond een paar artikels aan de helft van de prijs en ook zij kreeg die 10 euro korting!
Beiden waren we tevreden over onze aankopen . We konden het in alle rust doen , geen gedrum en gegraai in de bakken of rekken. Ik ben ook overtuigd dat ik geen nutteloze aankopen heb gedaan, want ik heb alles rustig kunnen bekijken en passen.

Tasjes kun je vergeten. Ze vragen je of je een tasje mee hebt zo niet moet je betalen voor een tasje. Het tijdperk van tasjes waar je nadien kunt mee pronken met de naam van de winkel erop zijn aan het verdwijnen. Ik ben het al gewoon en zorg er steeds voor dat ik een grote tas (die ik eerder in een winkel heb gekregen bij een aankoop) opgerold in mijn handtas bij me heb. Is het niet veel , het is toch een kleine stap ter bescherming van ons milieu.

 

Mobiele versie afsluiten