Dat zie je niet elke avond!

zonsondergang

Ik had het druk deze week maar om de blogstilte te doorbreken toon ik een speciale zonsondergang ! Eentje die je niet zo vlug vergeet.
Vlak vòòr we de mistige en grijze dagen kregen , was er een heldere dag en tegen de avond kleurde de blauwe lucht zachtjes  roze om over te gaan naar diep oranje. Het duurde niet lang want de zon daalde heel vlug en het was donker. Ik was graag naar zee gereden om de zonsondergang daar op beeld te zetten. Ik zou het niet gehaald hebben zo vlug viel de avond in. Ik heb foto’s gezien die anderen hebben gemaakt aan zee. Fantastisch!

12 gedachtes over “Dat zie je niet elke avond!

 1. s’Morgens dat wij samen (buurtje en ik) met haar hondje een ochtend wandeling maken is er heel dikwijls een zonsopgang te zijn. Ook heel prachtig , maar ja dan heb ik natuurlijk mijn kodakje niet bij. Ik ga het toch eens proberen hem niet te vergeten.

 2. Och.. ik kan hier nóóit zo snel aan de kust zijn als er zo’n mooie zonsondergang is.. en mijn uitzicht is nog kleiner dan dat van jou. Maar ik heb toch al heel vaak zulke mooie luchten vanuit ons slaapkamerraam gemaakt ook hoor.. misschien niet het meest ideale, maar je krijgt toch een indruk en die was bij jou daar geweldig mooi!
  Groetjesss!

 3. mooi licht bij deze zonsondergang Magda…

  in de donkerste dagen van het jaar verandert het licht heel snel..

  maar gelukkig hebben we wel al veel zonnige dagen gehad in december

  prettige dag

Geef een reactie