Site pictogram

Point Final

Neen neen ik zet er geen punt achter. Het is de Seniorenvereniging die er voor 2016 een punt achterzet. Elk jaar doen we dat  en afgelopen zondag was het weer zover :
Een koffietafel  en een attractie om het jaar af te sluiten en eens achterom te zien wat we allemaal gedaan hebben.

Dit jaar hadden we als attractie een man uitgenodigd die de senioren aan het zingen en dansen zou zetten. We hielden ons hart vast en vreesden dat dit niet zou aanslaan. Maar wat moet je elk jaar voor nieuws uit de mouw schudden. We hadden al sketches, moppentappers, zingende marktkramers( zoals in vroeger tijden en dat was erg leuk geweest)… Ons budget is ook niet zo groot en sommige artiesten vragen echt veel geld voor een  paar uur volks entertainment en dan spreek ik niet eens van bekende artiesten.
Maar het is zò goed uitgedraaid dat er gezongen en gedanst werd , en achter elkaar gelopen dwars door de zaal en erbuiten. De fotograaf van dienst had de handen vol om  foto’s te maken. De muzikant had ook de handen vol om aan de verzoekjes te voldoen en hij zag dat hij met actieve senioren te doen had  want de rock and roll, de chacha , line dance  en meer…kwamen aan bod. Hij bleef maar spelen en veel langer dan waarvoor hij betaald werd. Eigenlijk best leuk voor hem ( en goeie reclame)dat er zoveel ambiance was.

Maar het bestuur had gezorgd voor een goeie en  lekkere omkadering! Cava ,fruitsap, koffie, advokaat en taart!!
Dat helpt ook mee aan de ambiance  😉

 

Het was een fijne namiddag en iedereen ging tevreden naar huis.

 

Voor de komende weken
Prettige Feestdagen !

Mobiele versie afsluiten