Point Final

Neen neen ik zet er geen punt achter. Het is de Seniorenvereniging die er voor 2016 een punt achterzet. Elk jaar doen we dat  en afgelopen zondag was het weer zover :
Een koffietafel  en een attractie om het jaar af te sluiten en eens achterom te zien wat we allemaal gedaan hebben.

Dit jaar hadden we als attractie een man uitgenodigd die de senioren aan het zingen en dansen zou zetten. We hielden ons hart vast en vreesden dat dit niet zou aanslaan. Maar wat moet je elk jaar voor nieuws uit de mouw schudden. We hadden al sketches, moppentappers, zingende marktkramers( zoals in vroeger tijden en dat was erg leuk geweest)… Ons budget is ook niet zo groot en sommige artiesten vragen echt veel geld voor een  paar uur volks entertainment en dan spreek ik niet eens van bekende artiesten.
Maar het is zò goed uitgedraaid dat er gezongen en gedanst werd , en achter elkaar gelopen dwars door de zaal en erbuiten. De fotograaf van dienst had de handen vol om  foto’s te maken. De muzikant had ook de handen vol om aan de verzoekjes te voldoen en hij zag dat hij met actieve senioren te doen had  want de rock and roll, de chacha , line dance  en meer…kwamen aan bod. Hij bleef maar spelen en veel langer dan waarvoor hij betaald werd. Eigenlijk best leuk voor hem ( en goeie reclame)dat er zoveel ambiance was.

Maar het bestuur had gezorgd voor een goeie en  lekkere omkadering! Cava ,fruitsap, koffie, advokaat en taart!!
Dat helpt ook mee aan de ambiance  😉

point-final

dsc_0035

 

point-final1

Het was een fijne namiddag en iedereen ging tevreden naar huis.

dsc_0044 

Voor de komende weken
Prettige Feestdagen !

15 gedachtes over “Point Final

 1. Het zag er echt sfeervol uit! En de traktasie met cava, koffie en taart mag er ook zijn. Ik zie zelfs mannen dansen en dat is al heel wat. Ze zeggen altijd dat ze niet kunnen dansen en dan staan er alleen maar vrouwen op de dansvloer 😉
  Is dat de vereniging waar ook mijn zus bij is? Ik denk niet dat zij eigenlijk zo’n feestbeest is.
  Leuk ook dat jullie een ambiancemaker er bij kregen.

 2. Wat is daar heel gezellig Je maken vaak feestjes mee. Het word zeker gezellig bij jou op de kerstdagen. Je begint al vroeger. Gezellig dansen. Dan daarna champagne drinken. Leuk dat ook gingen zingen. Super dagje geweest voor jou. Leuke foto’s om te zien.

 3. Jij weet er wel telkens een leuk feestje van te maken Magda.
  Ben blij dat je zo intens kan genieten van het leven, je weet het’ pluk de dag’ mooi in daden om te zetten ;-).

  • Ja ik zou ook denken: oei…. Juist nu ik weer op dreef ben ,stoppen dat zou toch wel jammer zijn! Eigenlijk was het voor velen het eerste feest in december en ook de aanloop naar de familiefeesten! Het is dan nog nieuw en geniet je er des te meer van!

 4. lekker en ambiance, t is daar al nieuwjaar zo te zien 🙂
  k loop geweldig achter met bloggen, de fut is er zo niet, die point final heeft zelfs al in m’n hoofd gespeeld, maar eerst beetje op een laag pitje en dan zien we wel

  • hohoho, niet aan toegeven hé! Doe het maar op je eigen tempo. Ik heb ook een periode achter de rug (=gezondheid) dat ik het niet meer zag zitten maar me toch wat optrok aan mijn blog . Ik heb de lat wat lager gelegd en doe het nu meestal om de twee dagen. Ik wil het contact niet verliezen met de mensen die ik via mijn blog heb leren kennen. Er zijn er al zoveel afgevallen tijdens al die jaren , ik wil daar nog niet bij horen!! Jou zouden we zeker missen , je bent altijd zo spitsvondig!!

  • Die jaarlijkse laatste bijeenkomst die we point final noemen is altijd een succes ,daar zien we mensen terug die bijvoorbeeld niet naar de sportdagen komen of die niet meegaan op uitstappen wegens te moeilijk en te ver. Fijn om hen dan op zo’n gezellige namiddag wèl te zien afkomen.

 5. Gooh.. er loopt daar een mevrouw in de polonaise die het evenbeeld is van mijn schoonmoeder! 🙂
  Het was zo te zien gezellig en da’s mooi.. een mens moet zich op zo’n avond amuseren hè!
  Groetjesss!

  • Het was gezellig ,maar het is ook een leuke groep. Iedereen is vriendelijk voor elkaar en niemand heeft capsones. Er heerst geen
   hokjes mentaliteit en nu zit je eens bij die en een volgende keer weer bij iemand anders. Op die manier leer je elkaar ook kennen.
   Grappig dat je in één van de dametjes je schoonmoeder ziet. Ik heb speciaal een tamelijk wazige foto genomen kwestie om niemand voor het hoofd te stoten.
   Want niet iedereen wil zichzelf op een blog terugzien.

Geef een reactie