Met mij alles goed…

…maar ik heb onverwachts een logé en ik heb tijd te kort om te bloggen.
Nu we op het einde van de week een uurtje achteruit gaan  zal het ‘s avonds ook vlugger donker zijn , dus nu nog even profiteren van de mooie herfstdagen die we tot nu toe hier kenden vooraleer de gordijnen een uur vroeger worden dicht getrokken. Vandaag is het weer wat minder want de mist trok maar heel langzaam op.

herfst-in-de-tuin

In de tuin is de herfst al goed merkbaar, hoewel er nog veel planten bloeien , zoals de geraniums, de fuchsia, de lampionnetjes, de asters…Het mooie is er echt vanaf. De dahlia’s blijven  bloeien maar de stengels hangen helemaal voorover. Ik geniet  van die gele bloemkoppen door ze in een brede vaas tussen wat keien te prikken.( Zo blijven ze rechtstaan )

 

herfst-in-de-tuin1

10 gedachtes over “Met mij alles goed…

    • Ja maar deze logé had ik liever niet gehad, zoals ik bij merel al schreef is het helpen in een crisis situatie. Straks komen de kleinkinderen. Eentje toch ik weet niet of onze unif student enen hele week vakantie heeft.

Geef een reactie