Met mij alles goed…

…maar ik heb onverwachts een logé en ik heb tijd te kort om te bloggen.
Nu we op het einde van de week een uurtje achteruit gaan  zal het ’s avonds ook vlugger donker zijn , dus nu nog even profiteren van de mooie herfstdagen die we tot nu toe hier kenden vooraleer de gordijnen een uur vroeger worden dicht getrokken. Vandaag is het weer wat minder want de mist trok maar heel langzaam op.

herfst-in-de-tuin

In de tuin is de herfst al goed merkbaar, hoewel er nog veel planten bloeien , zoals de geraniums, de fuchsia, de lampionnetjes, de asters…Het mooie is er echt vanaf. De dahlia’s blijven  bloeien maar de stengels hangen helemaal voorover. Ik geniet  van die gele bloemkoppen door ze in een brede vaas tussen wat keien te prikken.( Zo blijven ze rechtstaan )

 

herfst-in-de-tuin1

10 gedachtes over “Met mij alles goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.