De draad oppakken…

Inderdaad ik kan hier even de draad oppakken waar ik geëindigd ben op mijn oude blog  op 17 juni 2016 !
(Ik zal daar nog wel verder over vertellen) .
Luxemburg is tot hier gekomen: De dochter( rechts op de foto) van een neef is met haar vriend en diens zuster voor een paar dagen op vakantie.
Het weer zit niet helemaal mee maar ze maken er het beste van. Een wandeling op de zeedijk waarbij ze bijna van de dijk waaiden, een kort bezoekje aan Blankenberge in de gietende regen en een zonnige maar erg winderige wandeling in  Oostende. Maar… ze hebben de zee gezien en dat was voor hen toch het voornaamste.

Ik ben braafjes thuis gebleven en heb voor eten gezorgd. Vandaag was het menu mosselen,  de eerste dag was er ‘s avonds gourmet omdat ik niet wist wanneer ze hier zouden arriveren. Koffie en pannenkoeken  en een schaal met muffins in de namiddag.
Morgen ga ik met hen mee want ze willen zoveel mogelijk van Brugge zien en de dag erop even naar Sluis want dat herinnert ze zich nog van vele jaren geleden en ze wil het stadje nog eens terug zien.
Daarna rijden ze weer huiswaarts.

dsc_0944foto  juni 2016 toen ik bij mijn neef en zijn vrouw op bezoek was

14 gedachtes over “De draad oppakken…

 1. vakantiegasten, die zullen goed verwend worden jou kennende
  en ondertussen zullen ze Brugge helemaal ontdekt hebben

 2. Lekker genieten Magda. Gezellig dat je familie paar dagen op vakantie. Mooie foto. Deze foto is van juni. Brugge is daar echt schitterend om te zien. Daar zijn wij nooit geweest. Veel plezier!

  • Kom maar eens af ,dan laat ik jullie Brugge zien !!! Ja de foto is van juni 2016 toen ik zelf in Luxemburg was.
   Ik vond het enig dat de familie nu eens afkwam want dat was al erg lang geleden. Als zij vakantie nemen dan trekken ze naar het zuiden en ik kan hen geen ongelijk geven want daar zijn ze toch meer zeker van goed weer.

 3. Een mooie gelegenheid, Magda, om je gasten uit Luxemburg een mooi stukje van West-Vlaanderen te laten zien. Een betere gids als jij kunnen ze zich niet wensen.
  Groetjes !

 4. Oei verkeerd ….ik heb dat adres eens aangemaakt maar gebruik het niet en weet niet hoe ik dit definitief kan verwijderen en soms vergis ik dus
  Die regenboogvanwoorden ben ik dus

Geef een reactie